• Kare, vanuit jezelf.
  • Leef je leven en geniet ervan
  • Alles waar je aandacht aan schenkt groeit

Vrouwen

 

 

‘IK! In-Zicht’


Een dag voor jezelf
Ook zo’n behoefte aan een dag dat in het teken staat van IK?
Een dag waarin jouw ‘IK’ centraal staat, waarin je jezelf beter leert kennen,
waarin je geïnspireerd wordt om de dingen te doen waar jij blij van wordt…
Een dag vol interessante onderwerpen, oefeningen en praktische handvatten…
Een dag vol enthousiasme en gezelligheid, om jezelf en andere vrouwen te ontmoeten…
Een dag, helemaal voor jou!

                                                                                         

 

‘IK! In-Zicht”

In deze dag – voor en met vrouwen - heb je de tijd en de ruimte om aan de slag te gaan met jezelf. Wellicht herken je wel, dat je op een punt in je leven staat dat je eigenlijk niet zo goed meer weet wat je nu allemaal wilt en welke kant je op wilt. Dat je tegen levensvragen aanloopt als: Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik… Wat vind ik nu eigenlijk echt belangrijk? Wat wil ik bereiken, en wat houd mij nu nog tegen? Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen en durf om de dingen te doen die ik echt graag zou willen doen? 
Hoe mooi zou het zijn als je door inzicht en bewustwording op een eenvoudige manier al veranderingen aan kunt brengen in je leven? En dat je meer rust en ontspanning kunt vinden in de dingen die je doet? Dat je jezelf beter leert kennen, met al je mogelijkheden en kwaliteiten?
Daar gaat deze dag over. Inzicht in jezelf. Zicht hebben op jezelf. Oftewel: “IK! In-Zicht”.


Een mooie start om hier over na te denken, te oefenen met het geleerde en de stappen te zetten die jou dichter bij jezelf brengen!


Onze uitgangspunten
Tijdens deze dag maken wij gebruik van de NLP methodiek en Oplossingsgericht Werken.

Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) is een heldere en effectieve communicatie- en verandermethodiek. Het geeft je inzicht in hoe je waarneemt, hoe je deze informatie verwerkt en hoe je dit tot uitdrukking brengt in gedrag, emoties en taal. Bewustwording van deze processen geeft je de mogelijkheid om jezelf meer te sturen op een positieve manier en verandering aan te brengen daar waar gewenst.
Met Oplossingsgericht Werken praat je over gewenste situaties. De focus ligt op oplossingen (niet de problemen), de toekomst (niet het verleden) en wat er goed gaat (in plaats van wat er verkeerd gaat) en dit leidt tot een positieve kijk op het leven.

 

Met het maken van een eerste stap, hoe klein ook, 
zet je een verandering in gang…

 

Informatie over deze dag

Deze dag is voor vrouwen die geïnteresseerd zijn in persoonlijke ontwikkeling en die zichzelf beter willen leren kennen. De groep zal uit maximaal 8 vrouwen bestaan, zodat er ruimte is voor interactie en er genoeg aandacht voor iedereen is. Deze dag kost € 110,- inclusief koffie en thee, en een lunch. "IK! In-Zicht" wordt in Limmen gegeven.

Wil je je inschrijven voor deze dag, of wil je meer informatie, neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze website of stuur een email naar: info@kare-trainingencoaching.nl

 

Alles waar je aandacht aan schenkt groeit

Karin Stoffers

06 13420665

Over Karin

Renske Groot

06 11408490

Over Renske