• Kare, vanuit jezelf.
  • Leef je leven en geniet ervan
  • Alles waar je aandacht aan schenkt groeit

Nieuws van ons!

 

Onze kerstactie loopt t/m 7 januari 2017!

Graag een cadeaubon, of heb je een vraag? Mail ons via info@kare-trainingencoaching.nl

 

 

Nieuwsbrief 2, oktober 2016


Kom je met ons kennismaken?
Het Oude Administratiegebouw op de Castricumse prachtplek op Landgoed Duin en Bosch is een ondernemerscentrum dat barst van de energie.

Op zondag 6 november wordt er een Open Deuren Dag gehouden
van 13.00u – 17.00u.

Door de Oude Keuken worden er hapjes verzorgd en er speelt een band.
We zien je graag!

Studiedag over ‘Samenwerken’
Begin november verzorgen wij een workshop op een studiedag van een kinderopvangorganisatie. Het thema van deze dag is ‘Samenwerken’. Leuk om op deze manier kennis te maken met een nieuwe organisatie en daar samen met de medewerkers een mooie dag van te maken!

Individuele coaching
Inmiddels hebben wij al diverse coachings-cliënten mogen ontvangen. In de coaching werk je aan een persoonlijk doel of probleem. Onze coaching is er voor iedereen! Wil je ook geprikkeld en uitgedaagd worden, inzicht krijgen in jezelf, verandering aan kunnen brengen daar waar gewenst, of meer balans vinden in wat je doet… Neem dan contact op met Karin of Renske!

Met het maken van een eerste stap, hoe klein ook, zet je een verandering in gang.

Trainingen
Voor onze trainingen kun je je als organisatie inschrijven of je kunt je persoonlijk inschrijven. In het laatste geval start de training bij voldoende aanmeldingen. 
De training “Zo kan het ook! Effectief communiceren vanuit jezelf” is een training die gericht is op professionals die met kinderen werken.

De training “Inzicht! in jezelf en de ander” is er voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke ontwikkeling en communicatie. In deze training bieden we je mogelijkheden, inzichten, bewustwording en spiegels in het omgaan met jezelf en de ander. Door je bewust te worden van jouw communicatie kun je nog meer uit jezelf en de ander halen.


Lieve groet, Karin Stoffers & Renske Groot

 

  

                                                                                                         


Hier onze eerste nieuwsbrief. Veel leesplezier!


Gestart
In februari 2016 hebben wij onze deur geopend in het A-gebouw op landgoed Duin & Bosch. Een prachtige locatie nabij bos, zee en duinen. Hier hebben we al verschillende mensen welkom mogen heten en hopen dat er nog velen volgen.Wat hebben we tot nu toe gedaan
We hebben een training gemaakt voor pedagogisch medewerkers in de kinderopvang. Medewerkers van kdv Het Stokpaardje en ondernemers aangesloten bij Casa4 hebben hier al van mogen proeven. We hebben enthousiaste reacties ontvangen. 
Wij vinden het mooi dat we onze kennis en ervaring op deze manier over kunnen dragen en mogen delen.

Daarnaast zijn wij beiden gestart met het geven van individuele coaching. 
Wij vinden het belangrijk om ook onszelf te blijven ontwikkelen 
en volgen daarom diverse Masterclasses, intervisie en supervisie. 
Dit alles om jullie nog beter van dienst te kunnen zijn.

Plannen na de zomer
In september starten wij met de training: 
“Zo kan het ook! Effectief communiceren vanuit jezelf”
De training is voor professionals die met kinderen werken. 
Wij geven je inzicht in hoe je waarneemt, hoe je deze informatie verwerkt en hoe je dit tot uitdrukking brengt in gedrag, emoties en taal. Bewustwording van deze processen geeft je de mogelijkheid om jezelf meer te sturen op een positieve manier. Je kunt je voorstellen hoe fijn het is om van hieruit met kinderen te communiceren en het gedrag positief te kunnen beïnvloeden.

Wij weten hoeveel dit jou en de kinderen kan brengen. 
Schrijf je (of jouw medewerkers) in via het contactformulier op deze site of stuur een mail naar info@kare-trainingencoaching.nl

Tevens gaan onze ouderbijeenkomsten van start.
Hierin gaan we op een interactieve en ongedwongen manier het gekozen thema behandelen. Per bijeenkomst staat een ander thema centraal. Er is ruimte voor ieders inbreng, voorbeelden, verhalen, vragen… Zo brengen wij onze en jullie kennis en ervaring samen met als doel; het geven van eenvoudige handvatten waar je direct en effectief mee aan de slag kunt. Hoe fijn is dat?!


 

Lieve groet, Karin Stoffers & Renske Groot

Alles waar je aandacht aan schenkt groeit

Karin Stoffers

06 13420665

Over Karin

Renske Groot

06 11408490

Over Renske