• Kare, vanuit jezelf.
  • Leef je leven en geniet ervan
  • Alles waar je aandacht aan schenkt groeit

Ons aanbod


* Onze OR training "(W)OR & effectief communiceren" biedt een combinatie van kennis, interpretatie en toepassing van de WOR met de communicatietechnieken van NLP. Lees hier meer over deze training.

 

* Als ouder of verzorger kun je bij ons terecht tijdens onze thema-avonden. Dit om meer inzicht te krijgen in en je bewust te worden van jouw manier van opvoeden. Je krijgt meer mogelijkheden aangereikt die direct toepasbaar zijn in het contact met jezelf en met je kind(eren).

Lees meer over de thema-avonden bij Ouders


* Als professional die met kinderen werkt kun je bij ons terecht voor trainingen, studiedagen en ouderavonden. De professionals kunnen door inzicht en bewustwording reflecteren op zichzelf als professional, als collega én als individu en krijgen daarnaast mogelijkheden aangereikt om hierin persoonlijk te groeien. 

Kijk voor de diverse mogelijkheden voor jou als professional die met kinderen werkt bij Professionals

 

* Voor vrouwen hebben wij een inspirerende dag ontwikkelt, "IK! In-Zicht". Vrouwen krijgen in deze dag de gelegenheid om - naast zichzelf - ook andere vrouwen te ontmoeten. Samen kunnen wij een verbinding aangaan met onszelf en elkaar. 

Klik hier voor meer informatie over deze inspirerende dag

 

* Individuele coaching is een belangrijk onderdeel van ons aanbod. Wij zijn beiden Internationaal gecertificeerd NLP coach. Onze coaching is er voor iedereen. In de coaching werk je aan een persoonlijk doel of probleem. 

Kijk voor meer informatie op Individuele coaching

 

Alles waar je aandacht aan schenkt groeit

Karin Stoffers

06 13420665

Over Karin

Renske Groot

06 11408490

Over Renske